Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan aşkı belgelendi

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan aşkı belgelendi

Yalı Çapkını dizisindeki Ferit ve Seyran karakterleri ile büyük bir çıkış yapan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in samimi görüntüleri sosyal medyayı salladı.

Star TV'de reyting rekorları kıran Yalı Çapkını başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir sevgili mi? İkilinin hayranları günlerdir bu sorunun yanıtı arıyor. 

Yalı Çapkı dizisinde hayat verdikleri Seyran ve Ferit karakterleri ile seyircinin beğenisini kazanan ünlü isimler en çok konuşulanlar arasında yer alıyor. 

Dizide zorla evlendirilmiş olan çifti oynayan Ferit ve Seyran aşkı gerçek mi oldu? Özellikle Yalı Çapkını dizisindeki öpüşme sahnesi sonrası aralarında bir kıvılcımın başladığı konuşulan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir sarmaş dolaş görüntülendi.

 

dcdcdc.JPG

 

Beyaz Tv'de ekranlara gelen Söylemezsem Olmaz adlı magazin programında yayınlanan samimi görüntüler aşk dedikodularını iyice güçlendirdi. 

Herkesin hatırlayacağı gibi Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu 4 yıllık ilişkilerini geçtiğimiz haftalarda noktalamıştı. 

Saraçoğlu'nun doğum günü partisinde Mert Ramazan Demir ile yakın olması Mert Yazıcıoğlu'nun yakın arkadaşı Kubilay Aka'yı rahatsız etmiş ve Demir ile Aka arasında bir tartışma yaşanmıştı.

Olaylı parti sonrası Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Mert Yazıcıoğlu sık sık gündeme gelmişti. 

 

sccdcd.JPG

 

Hatta Yazıcıoğlu'nun başrol oynadığı Darmaduman dizisindeki rol arkadaşı Hafsanur Sancaktutan'a gönlünü kaptırdığı bile iddia edilmişti. 

Çıkan bu dedikodular sonrası Saraçoğlu ve Yazıcıoğlu 4 yıllık ilişkilerini bitirdiklerini sosyal medya hesaplarından hayranları ile paylaşmıştı. 

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda haklarında çıkan 3. kişi iddiasını yalanlayan güzel oyuncu, "4 yıl çok mutlu bir ilişki yaşadık. Kararı ortak aldık, dostluğumuz devam ediyor" demişti.

Afra Saraçoğlu'nun ilişkisi de bitince Mert Ramazan Demir ile aşk dedikoduları iyide gündemi meşgul etmeye başladı. 

Son olarak Söylemezsem Olmaz programı bugün bombanın pimini çekti! İkilinin sarmaş dolaş olduğu görüntüler yayınladı.

 

asa-047.JPG

 

İddiaya göre, ikilinin yanında dizinin yapımcılarının da yanlarında olduğu aktarıldı. Canlı yayında verilen bu görüntüler sonrası ikili hakkında aşk dedikoduları yeniden gündeme geldi.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum