Anadolu Ateşi arabalı seyircilerin karşısında

Anadolu Ateşi arabalı seyircilerin karşısında

Şimdiye kadar dünya çapında yaptığı gösterileriyle adından söz ettiren Anadolu Ateşi, 9 Temmuz'da ‘Park Et Seyret’ etkinlikleri kapsamında Yenikapı İstanbul Açıkhava Gösteri Merkezi’nde arabalı seyircileri karşısında sahne alacak

Anadolu Ateşi, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sonrası, tedbirli bir şekilde normalleşmeye geçtiğimiz bugünlerde, yeni bir etkinlik konsepti ile 20’nci yılını sahnede kutlamaya hazırlanıyor

 

 

Anadolu Ateşi, 9 Temmuz Perşembe, saat 21.30’da ‘Park Et Seyret’ arabalı konserler kapsamında, Yenikapı İstanbul Açıkhava Gösteri Merkezi’nde, seyircisine alışkanlıkları değiştirme fırsatı sunan farklı bir deneyim yaşatacak.

Yenikapı İstanbul Açıkhava Gösteri Merkezi’nde 1400 araç kapasiteli konserler, sterilize ve sosyal mesafe sınırları içerisinde gerçekleştirilecek. Araçlar, sosyal mesafe kuralına uygun girişte dezenfekte edilecek ve seyircilere maske verilmesinin ardından sosyal izolasyon sağlanacak.

 

SAHNEDE 20. YIL KUTLAMASI


9 Temmuz İstanbul Açıkhava Gösteri Merkezi’nde sahnelenecek gösteri ile yaz gösterilerine başlayacak olan Anadolu Ateşi, Ege turnesi ile gösterilerini sahnelemeye devam edecek. Turne kapsamında, İzmir Fuar Açıkhava, Çeşme, Bodrum, Kuşadası, Marmaris, 9 Eylül İzmir Kurtuluş, 28 Eylül Harbiye Açıkhava gösterileri yer alacak.

 

20 yıldır 105 ülkede 45 milyonu aşan sanatseverle buluşan topluluk, beş binden fazla sahnelenen Anadolu Ateşi isimli gösterisiyle, 20’nci yaşını kutlarken yeni bir deneyimle seyircisine dans şöleni yaşatacak.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.