Arda Turan ve Berkay mahkemede

Arda Turan ve Berkay mahkemede

Yılın davası başlamak üzere, Arda Turan ve Berkay mahkemede, gözler şahitlere çevrilmiş durumda

Yılın davasında taraflar an itibariyle İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi’nde. 12.5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak olan Arda Turan sabah erken saatte avukatıyla birlikte adliyeye geldi.

arda-turan-002.jpg

Olayların çıkış noktası;  Arda Turan’ın şarkıcı Berkay Şahin’in eşini sözlü taciz iddiaları idi. Kavganın ertesinde burnu kırılan Berkay hastaneye kaldırılmış gecenin ilerleyen saatlerinde ise Arda Turan yanında getirdiği silahıyla hastanede birkaç el ateş etmişti. Tüm bu olanların ardından şikayetçi olacağını söyleyen Berkay geri adım atmamış ve yaşanan olaya ilişkin iddianame, İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilmişti. 

berkay-sahin.jpg

Arda Turan hakkında ‘cinsel taciz’, ‘kasten yaralama’, ‘Korku, kaygı veya panik oluşturabilecek tarzda silahla ateş etme’, ‘ruhsatsız silah bulundurma’ suçlarından 12,5 yıla kadar hapsini isteniyor.

 

Şarkıcı Berkay Şahin hakkında  "Hakaret" suçlamasıyla ayrı bir iddianame düzenlendi, "tehdit" suçlamasından ise takipsizlik verildi. Berkay Şahin için ise 2 yıl hapis cezası isteniyor.

 

Bütün gözler şu anda yılın davasına çevrilmiş durumda, gelişmeler oldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

 

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.