Cezaevindeki Nihal Candan hastalığa yakalandı, 37 kiloya düştü!

Cezaevindeki Nihal Candan hastalığa yakalandı, 37 kiloya düştü!

Nihal ve Bahar Candan kardeşler ‘Suç örgütüne üye olma’ ve ‘suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama’ suçlarından cezaevine gönderilmişti. Nihal Candan’ın ‘anoreksiya nevroza’ hastalığına yakalandığı ve 37 kiloya kadar düştüğü ortaya çıktı.

Katıldıkları yarışmayla adını duyuran Nihal ve Bahar Candan kardeşler geçtiğimiz kasım ayında 'suç örgütüne üye olma' ve 'suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama' suçlarından tutuklandı. Cezaevini protesto etmek için günlerdir yemek yemeyen Nihal Candan’ın epey zayıfladığı öğrenildi.

37 KİLOYA DÜŞTÜ

Posta Gazetesi'nin haberine göre bir süre sonra yeme alışkanlığı bozulan Nihal Candan 'anoreksiya nevroza' adı verilen hastalığa yakalandı.

'Yemek yememe hastalığı' olarak da bilinen bu rahatsızlık nedeniyle 37 kiloya kadar düşen Nihal Candan'ın psikolojisinin de bozuk olduğu, cezaevinde tedavi gördüğü öğrenildi.

AVUKATI HAREKETE GEÇTİ! SAĞLIĞINDAN ENDİŞE EDİLİYOR


İki kardeşin avukatı Kasım Ergün, "Nihal tutuklanmasına isyan edip yemek yememeye başladı ve bu durum kalıcı bir hal aldı. Psikolojisi bozuk, 'Cennete gitmek istiyorum' diyor. Hastaneye sevki için cezaevi idaresine başvurduk" dedi.

Anne Umut Candan ile baba Hakan Candan da kızlarının acilen tedavi edilmesi gerektiğini söyledi ve "Nihal'in sağlığından endişe ediyoruz" diye konuştu.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.