Erdoğan'ın 'döner' şakası salonu kahkahaya boğdu

Erdoğan'ın 'döner' şakası salonu kahkahaya boğdu

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın basın toplantısına, Erdoğan'ın 'döner' şakası damga vurdu.

Türkiye'yi ziyaret eden Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. İki lider görüşme sonrası kameraların karşısına geçerken düzenlenen basın toplantısına Erdoğan'ın 'döner' şakası damga vurdu.

Bir gazetecinin, "Şu anda her iki ülkede de bir döner tartışması olduğuna dair" soru sorması üzerine Alman Cumhurbaşkanı Steinmeier, "Aslında yüzeysel olduğunu düşünmüyorum ilişkilerin. Aslında bu ziyaretle ilgili tartışmaların yüzeysel olduğunu düşünüyorum. Döner çeşitliliğin bir parçası. Yeni Almanya'yı şekillendiren bir çeşitlilik bu" dedi.

"HERHALDE DÖNER İSTANBUL'DA BİTİRİLDİ"

Steinmeier'in cevabı sonrası konuyla ilgili bir cevap da Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan verdiği esprili yanıtında, "Herhalde döner İstanbul'da bitirildi" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın esprisi salonda gülüşmelere neden olurken Steinmeier de kahkahalara boğuldu. O anlar kameralara yansıdı.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.