Fenerbahçe oyuncuları yönetime rest çekti: İsmail Kartal varsa biz yokuz

Fenerbahçe oyuncuları yönetime rest çekti: İsmail Kartal varsa biz yokuz

Fenerbahçe oyuncuları Edin Dzeko ve Dusan Tadic'in yönetime teknik direktör İsmail Kartal ile ilgili rest çektikleri ve 'İsmail Kartal varsa biz yokuz.' dedikleri iddia edildi.

Fenerbahçe, pazartesi günü EMS Yapı Sivasspor deplasmanından 2-2 beraberlikle ayrılarak şampiyonluk yolunda ezeli rakibi Galatasaray'ın dört puan gerisine düştü.

Camia bu kayıp sonrası karışırken en son 2014 yılında şampiyon olan Sarı-Kanarya'nın hasretinin 11 yıla çıkması olası gözüküyor.

Teknik direktör İsmail Kartal ile oyuncular arasında doku uyuşmazlığı olduğu konuşulurken Sırp medyası çok tartışılacak bir habere imza attı.

Sırp medyası, Dusan Tadic ve Edin Dzeko'nun takımdan ayrılabileceğini ileri sürdü ve İsmail Kartal'ın takımın başında kalması durumunda Fenerbahçe'ye veda edeceklerini yazdı.

Haberde şu ifadeler kullanıldı:

"Perşembe günü Konferans Ligi çeyrek finalinde elenmenin ardından ilişkiler kesinlikle koptu. Oyuncular İsmail Kartal'ın taktiksel yapısı ve kendisine verilen görevler karşısında şaşırdılar, memnuniyetsizlik çok büyüktü. Dzeko ve Tadic liderliğindeki futbolcular, teknik heyet ve kulübün baş adamıyla görüşme talebinde bulundu. Teknik direktör İsmail Kartal'ın takımın başında kalması halinde yaz aylarında Fenerbahçe'den ayrılacaklarını bildirdiler."

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.