Isparta'da Zafer- AK Parti yarışı! Ümit Özdağ harekete geçti: İkinci kez ziyaret edecek

Isparta'da Zafer- AK Parti yarışı! Ümit Özdağ harekete geçti: İkinci kez ziyaret edecek

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, anketlerde büyük bir başarı elde eden Isparta adayı Gökmen Gökmenoğlu'na destek olmak amacıyla ikinci kez Isparta'ya gidiyor.

2023 yılında yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından oy oranlarında ciddi bir artış elde eden Zafer Partisi yerel seçimler için de oldukça iddialı.

Bir çok İl ve İlçede aday çıkaran Zafer Partisi'nin lideri Ümit Özdağ'ın gittiği her esnaf ziyareti bile bir mitinge dönüşüyor.

Son yapılan yerel seçim anketlerinde de Zafer Partisi diğer partileri sollamış durumda. Alanya ve Kuşadası gibi yerlerde yükselişe geçen Zafer Partisi aynı yükselişi Isparta'da da gösteriyor.

Zafer Partisi'nin Isparta Belediye Başkan adayı Gökmen Gökmenoğlu'nun yapılan anketlerde AK Parti'nin adayı ile arasında sadece 3 puan fark olması dikkatlerden kaçmıyor.

ekran-alintisi.jpg

Geçtiğimiz Şubat ayında Isparta'yı ziyaret eden ve adaylarını tanıtan Ümit Özdağ'ın da partisinin Başkan adayına destek olmak için ikinci kez Isparta'ya gideceği öğrenildi.

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ geçtiğimiz günlerde Isparta için 'Buralar Zafer Partisi’nin kazanmaya çok yakın olduğu yerler' demişti.

Özdağ şöyle konuşmuştu:

'Ben ilçe ilçe dolaşıyorum. Mersin’den Çamlıyayla'dan çıktım, Toroslar, Mersin merkez, Erdemli… Gece Anamur’daydım. Oradan Alanya’ya geçtim. İzmir’e kadar bütün şehirleri ilçe ilçe gezdim. Gezemediğim ilçeler oldu. Cuma akşamına kadar İstanbul’dayım. Daha sonra Sakarya ve Kocaeli programlarım var. Sonra Balıkesir’e geçeceğim. İzmir’in kuzey ilçelerini dolaşacağım. Manisa’da, Aydın’da dolaşamadığım ilçeler var onları dolaşacağım. Isparta’ya gideceğim. Isparta’yı Zafer Partisi kazanacak, çok iyi gidiyoruz. Isparta, Alanya ve Kuşadası Zafer Partisi’nin kazanmaya çok yakın olduğu yerler.'


Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.