Konya'da kafede oturan iki arkadaşa silahlı saldırı! Ölü ve yaralı var

Konya'da kafede oturan iki arkadaşa silahlı saldırı! Ölü ve yaralı var

Konya’da kafede oturan iki arkadaş silahlı saldırıya uğradı. Arkadaşlardan biri hayatını kaybetti. Olayın sebebi ise duyanları şaşkına çevirdi.

Konya’da kafede oturan iki arkadaş silahlı saldırıya uğradı. İhbar üzerine adrese ekipler sevk edildi. Hastaneye kaldırılan yaralılardan biri hayatını kaybetti. Olayın ardından zanlı annesinin evinde yakalandı, yaşananların sebebi ise şaşkına çevirdi.

Olay, saat 21.40 sıralarında Hacımütahir Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi üzerinde bulunan bir kafede yaşandı. Kafenin bahçesindeki masada oturan Yavuz Ç. ve Hacı Salih Ç. yanlarına yaklaşan bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Zanlı olayın ardından aracına binerek kayıplara karıştı. Çevredekiler durumu hemen yetkililere haber verdi. Kısa sürede adrese şok sayıda ekip sevk edildi. Yaralı iki arkadaş sağlıkçılar tarafından hastaneye kaldırılırken durumu ağır olan Yavuz Ç.'nin vefat ettiği öğrenildi.

ANNESİNİN EVİNDE YAKALANDI


Ekipler isminin H.P. olduğunu tespit ettiği zanlıyı yakalamak için harekete geçti. Zanlı olayda kullandığı silah ile annesine ait evde yakalandı.

OLAYIN SEBEBİ ORTAYA ÇIKTI


Zanlı H.P.’nin, Yavuz Ç.'nin yüzünden eşinden ayrıldığını, bu yüzden husumetli olduğunu ve bu sebeple olayı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi. Zanlı hastanede sağlık raporunun alınmasının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.