Selçuk Bayraktar: Gazze halkı için 280 milyon liralık yardıma hazırız

Selçuk Bayraktar: Gazze halkı için 280 milyon liralık yardıma hazırız

BAYKAR Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Gazze için 280 milyon liralık insani yardıma hazır olduğunun açıklamasını yaptı.

İsrail, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde yönelik saldırılarında can kaybı her geçen gün artıyor. Baykar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Gazze halkına BAYKAR olarak 280 milyon liralık insani yardım yapmaya hazır olduklarını belirterek "Tüm insanlığı Gazze’de yaşanan katliamların durdurulması için harekete geçmeye davet ediyoruz. Sessiz kalmak bu katliamlara ortak olmaktır." dedi.

 

Baykar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;

 

"Gazze'de insanlık tarihinin en ağır dramlarından biri yaşanıyor. İsrail, kadın, çocuk demeden masum sivilleri katlediyor. Hastaneleri, okulları, ibadethaneleri bombalayarak savaş suçu işliyor. Kimliğini soykırımla mücadele etmeye borçlu olanlar, bugün soykırıma başvurarak hak iddia ediyor. Uluslararası kamuoyunun harekete geçmesi, barışın ve adaletin acilen tesis edilmesi gerekiyor. BAYKAR olarak Gazze halkı için 280 milyon liralık insani yardım yapmaya hazırız. Tüm insanlığı Gazze’de yaşanan katliamların durdurulması için harekete geçmeye davet ediyoruz. Sessiz kalmak bu katliamlara ortak olmaktır" ifadelerine yer verdi.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.