11 Eylül saldırılarının 19. yılında dünya gündeminde Bush’un bu tablosu var

11 Eylül saldırılarının 19. yılında dünya gündeminde Bush’un bu tablosu var

11 Eylül saldırılarının 19. yılında dünya Bush’un bu tablosunu konuşuyor

11 Eylül ABD’deki İkiz Kuleler saldırılarının üzerinden 19 yıl geçti. Dünyada en çok tartışılan konularının başında gelen konulardan 11 Eylül’deki saldırılar. Dünya bu saldırıların gerçekten Usame Bin Ladin emriyle verilen bir terörist saldırısı mı yoksa planlan ve bilinçli bir şekilde yapılan küreselcilerin komutasında yapılan bir eylem mi konusunu tartışıyor.

 

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayının 10’unda tutuklu bulunduğu hücresinde intihar eden pedofil milyarder Jeffrey Epstein’in FBI tarafından baskın yapılan özel Little Saint James isimli günah adasından çıkan tablolar çok dikkat çekmişti. Çıplak küçük kız tablolarının yanısıra ABD Başkanlığı yapmış iki ismin tablosu dünya gündemini çok meşgul etmişti. Bunlardan biri kadın elbisesi giymiş Bill Clinton tablosu, diğeri ise George Bush’un Başkanlık Masası önünde otururken, iki kağıt uçak ve iki düşmüş Jenga Towers (tahta oyuncaklardan yapılmış kule) ile oynarken tasvir edilmiş tablosu idi.

 

george-bush.jpg

Her iki tablonun da ressamı Petrina Ryan-Kleid. Tablolarının Epstein tarafından alındığını bilmediğini onları halen bir müzayede salonununda sergilendiğini düşündüğünü açıklayan Kleid şu aralar kendini aklama savaşı vermekte ABD’de.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

18. Yıl dönümünde hiç görülmemiş 11 Eylül Saldırısı fotoğrafları

18. Yıl dönümünde hiç görülmemiş 11 Eylül Saldırısı fotoğrafları

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.