14 yaşındaki öğrencisi ile ilişkiye giren AIDS’li öğretmen tutuklandı!

14 yaşındaki öğrencisi ile ilişkiye giren AIDS’li öğretmen tutuklandı!

HIV virüsü taşıyan öğretmenin 14 yaşındaki öğrencisi ile c.nsel ilişkiye girdiğini çocukları tarafından ihbar edildi. 45 yaşındaki öğretmen öğrencisi ile 15 ay boyunca ilişki yaşamış.

ABD’nin New Jersey eyaletinde yaşayan 45 yaşındaki öğretmen Elyse Catillo, c.nsel yolla bulaşan hastalığı olmasına rağmen 14 yaşındaki bir öğrencisi ile 15 ay boyunca c.nsel ilişkiye girdi. Olay, annelerinin 14 yaşındaki bir çocukla c.nsel ilişkiye girmesini kaldıramayan yaşları 13 ve 14 olan iki çocuğun durumu babalarına anlatmasıyla ortaya çıktı.

 

ÖĞRETMEN TUTUKLANDI

Durumu öğrenen babanın eski karısını polise ihbar etmesi üzerine, öğretmen tutuklandı. Öğretmenin ilişkiye girdiği öğrenci polise verdiği ifadede,

Elyse ile 2018 yılının Haziran ayında ilişkilerinin başladığını anlattı. Adı açıklanmayan öğrenci, farklı yerlerde ve evde defalarca ilişkiye girdiklerini söyledi.

45 yaşındaki öğretmen cinsel yolla bulaşan hastalığına rağmen, 14 yaşındaki öğrencisiyle ilişkiye girmesi üzerine tutuklandı.

 

MAHKEMEDE SESSİZ KALDI

Ağustos ayında yapılan duruşmada tutuklanan Elyse, mahkemede başını eğerek bir şey söylemedi. Öğrencisi ile ilişkiye girdiğini kabul eden Elyse, 20 yıl hapis cezası istemiyle yargılanıyor.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.