1,5 ay önce evlenen Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural ve Merve Kaya boşanıyor

1,5 ay önce evlenen Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural ve Merve Kaya boşanıyor

Sibel Can ile Hakan Ural'ın 30 yaşındaki oğlu Engincan Ural, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Merve Kaya ile 10 Ekim'de evlenmişti. Çiçeği burnunda çift ile ilgili şoke eden bir iddia ortaya atıldı.

Sibel Can ile Hakan Ural'ın 30 yaşındaki oğulları Engincan Ural 10 Ekim'de sevgilisi Merve Kaya ile Bodrum’daki Villa Maçakızı’nda nikah masasına oturmuştu. Henüz 1,5 ay önce hayatını birleştiren çiftle ilgili duyanları hayrete düşüren bir iddia ortaya atıldı.

 

MERVE KAYA, ENGİNCAN URAL'I ALDATTI


İkilinin kısa sürede ayrılık kararı almasıyla ilgili ise ortaya atılan iddia duyanları şoke etti. A Haber'de yer alan habere göre; Merve Kaya, Engincan Ural'ı aldattı, çift bu nedenle ayrılık kararı aldı. Çiftin ihanet  iddiaları karşısında ne diyeceği ise merak konusu oldu.

Sibel Can ile Hakan Ural'ın oğlu Engincan Ural, uzun süredir aşk yaşadığı Merve Kaya'ya nisan ayında evlenme teklifi etmişti. 30 yaşındaki Engincan Ural ve Merve Kaya çifti 10 Ekim'de dünyaevine girdi. Bodrum'da gerçekleşen düğüne çok sayıda ünlü isim akın etti. Bodrum'da gerçekleşen düğünde sahneye Sibel Can çıktı ve şarkılarını oğlu ve gelini için seslendirdi.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.