16 yıldır aranan mafya üyesi bir restoranda pizza şefi olarak çalışırken yakalandı

16 yıldır aranan mafya üyesi bir restoranda pizza şefi olarak çalışırken yakalandı

Interpol, 16 yıldır aranan mafya tipi suç örgütü Ndrangheta'nın üyesi Edgardo Greco'yu gözaltına aldıklarını açıkladı. Çok tehlikeli olduğu belirtilen 63 yaşındaki Greco'nun, bir restoranda pizza şefi olarak çalıştığı belirtildi.

İtalya'da 30 yıldır kaçak olan ve geçen haftalarda bir sağlık kliniğinde gözaltına alınan ünlü mafya babası Matteo Messina Denaro'dan sonra Interpol, dün 16 yıldır kaçak olan mafya tipi suç örgütü Ndrangheta'nın üyesi Edgardo Greco'yu Fransa'da gözaltına alındığını duyurdu.

 

RESTORANDA PİZZA ŞEFİ OLARAK ÇALIŞIYOR

 

Greco'nun 'çok tehlikeli bir kaçak' olduğunu belirten Interpol, 1990'larda iki kişinin cinayetinden ve bir cinayet teşebbüsünden ömür boyu hapis cezasına çarptırıldığını vurguladı. Greco'nun, Fransa'nın Saint Etienne kentinde bir restoranda pizza şefi olarak çalıştığı belirtildi.

 

"ADALETTEN SONSUZA KADAR KAÇAMAZLAR"

 

İtalya İçişleri Bakanı Matteo Piantedosi Greco'nun yakalanmasıyla ilgili polisi 'alkışladığını' belirtirken Interpol Genel Sekreteri Jürgen Stock, "Kaçaklar, her ne kadar yurt dışında sakin bir hayat sürmeye çalışsalar da adaletten sonsuza kadar kaçamazlar. Dünyanın dört bir yanındaki kendini işine adamış polisler her zaman adaletin yerine getirilmesini sağlayacaktır" açıklamasını yaptı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.