2 çocuğunu evde aç susuz bırakıp eğlenmeye gitti! Çocuklardan biri öldü

2 çocuğunu evde aç susuz bırakıp eğlenmeye gitti! Çocuklardan biri öldü

Sevgilisiyle eğlenmeye giden cani anne, 1 yaşındaki oğlu ve 3 yaşındaki kızını dokuz gün boyunca evde aç susuz bıraktı. 1 yaşındaki erkek çocuk hayatını kaybetti.

Ukrayna'da yaşayan 23 yaşındaki Vladislava Trokhimchuk isimli kadın, 1 yaşındaki oğlu ve 3 yaşındaki kızını evde aç susuz bırakarak sevgilisiyle eğlenmeye gitti.

Dokuz gün boyunca aç ve susuz kalan 1 yaşındaki erkek çocuğu hayatını kaybederken, 3 yaşındaki abla ölmek üzereyken bulundu.

Komşuları tarafından evde kir içinde bulunan çocukların kendi dışkılarını ve duvar kağıtlarını yemeye çalıştığı, evde yapılan incelemeler sonrası ortaya çıktı.

Çocukların kir içinde olan odası ise yürek dağlayan başka bir manzaraydı.

anne-siyasetcafe.jpg

Sağlık ekipleri eve geldiğinde 3 yaşındaki ablayı, tamamen bitkin bir halde ölmek üzereyken buldu. 1 yaşındaki erkek çocuğu için ise artık yapacak bir şey yoktu.

Gözaltına alınan cani anne, mahkemede herhangi bir pişmanlık emaresi göstermedi.

anne-siyasetcafe7.jpg

Mahkemede susma hakkını kullanarak konuşmayı reddeden vicdansız anne, suçlu bulunması durumunda 15 yıl hapis cezası alacak.

anne-siyasetcafe4444.jpg

Polis kaynakları annenin evlatlarını evde bırakıp erkek arkadaşı ile eğlenmeye gittiğini ve hastanede tedavi altına alınan kız çocuğunun tamamen iyileşip taburcu olduktan sonra, çocuk sahibi olmak isteyen bir aileye evlatlık verileceğini söyledi.

anne-siyasetcafe44.jpg

 

SİYASETCAFE.COM

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.