2017-2018 Sezonu Şampiyonu Galatasaray

2017-2018 Sezonu Şampiyonu Galatasaray

2017-2018 Sezonu Şampiyonu GALATASARAY oldu. İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları;

Spor Toto Süper Lig’de 2017-2018 sezonu şampiyonu Fatih Terim’in teknik direktörlük yaptığı Galatasaray oldu.

Deplasmanda Göztepe’yi mağlup eden Galatasaray, puanını 75’e çıkardı ve Şampiyonluğa ulaştı. Şampiyonluk yarışında rakibi Fenerbahçe ise evinde Atiker Konyaspor’u mağlup etti ve ikinci oldu.

Galatasaray deplasmanda İzmir ekibi Göztepe'yi Gomis'in penaltıdan attığı gol ile 1-0 mağlup etti ve 21. Şampiyonluğunu ilan etti.

Abdurrahim Albayrak’tan şampiyonluk açıklaması

Hırvak teknik direktör Tudor’u deplasmanda alınan kötü sonuçların ardından gönderen eski Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, uzun uğraşların ardından Fatih Terim’i takımın başına getirdi. Galatasaray Başkanlık seçimini Mustafa Cengiz’in kazanmasının ardından Terim ile yola devam etme kararı alındı.

Fatih Terim’in takımın başına geçmesiyle büyük maçlarda puan ve puanlar almaya başlayan ve deplasman mağlubiyetlerine bir nebzede olsa son veren Galatasaray, tüm zorluklara ve şampiyonluk yarışında güçlü rakiplerine rağmen 2017-2018 sezonunda şampiyonluğa ulaştı.

Öte yandan Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'de başkan olduğu 19. sezonda Galatasaray, 10. Şampiyonluğunu kazandı. Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'de teknik direktör olduğu 4. sezonda ise Galatasaray, 3. defa şampiyonluk yaşadı.

Fatih Terim, Galatasaray'da görev yaptığı 9 sezonun 7'sini şampiyon tamamladı.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.