4 Yıldız Oyuncusunu Kenarda Tutmayı Planlıyor

4 Yıldız Oyuncusunu Kenarda Tutmayı Planlıyor

Süper Lig'in son 2'ci haftasında Fenerbahçe'ye yenildi, Trabzonspor'la ise berabere kalan Beşiktaş bugün Gençlerbirliği ile yapacağı deplasmanda galibiyet arayacak. 

Şampiyonlar Ligi'nde 17 Ekim Salı günü Monaco ile Fransa'da karşılaşacak olan Kartal zorlu bir müsabaka öncesi ligde kötü gidişatını noktalıcak.

Teknik Direktör Şenol Güneş' Gençlerbirliği karşısında milli takımlardan yorgun dönen bazı oyuncularını dinlendirmeyi düşündüğü öğrenildi. 

Deneyimli hocanın; Cenk Tosun, Ricardo Quaresma, Oğuzhan Özyakup ve Caner Erkin'i sakatlık riskine karşı Monaco karşılaşması öncesi kulübeye çekebilecek. 

Karabük deplasmanında Cenk, Atiba ve Quaresma'yı dinlendiren Güneş, bu oyuncuları Porto deplasmanında ilk 11'de sahaya çıkmıştı.

Şenol Güneş'in kulübede oturtmayı hedeflediği 4 oyuncu, ligde 12 gol atan Beşiktaş'ın 7'sine asist ve gol olarak katkı sağlamıştı.

Şenol Güneş'in bugün de Cenk, Quaresma, Oğuzhan ve Caner'in yerlerine Negredo, Lens, Tolgay ve Adriano'ya forma vermesi bekleniyor. 

Şenol Güneş'in, Hollanda Milli Takımı'nın formasını iki maçta giyen Babel'i de yedeğe alarak, Caner'e sol kanatta şans tanıyabileceği söylendi. 

Sol bekte Adriano'ya görev verecek olan siyah-beyazlı hocanın, Finlandiya deplasmanında cezalı olduğu için forma giyemeyen Caner'i antrenmanlarda sol kanatta denediği ve bugün bir sürprize imza atabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.