70 KADINLA SKANDAL GÖRÜNTÜLER! Mesut Özil uyuşturucu partisinde

70 KADINLA SKANDAL GÖRÜNTÜLER! Mesut Özil uyuşturucu partisinde

Premier Lig ekiplerinden Arsenal’de forma giyen Türk futbolcu Mesut Özil’in ve takım arkadaşlarının skandal görüntüleri ortaya çıktı.

Mesut Özil ve takım arkadaşlarının uyuşturucu partisinde 70 kadınla birlikte görüntüleri spor kamuoyunda bomba etkisi yarattı.

İngiltere’nin başkenti Londra’da Tape Club’ta gerçekleşen uyuşturucu partisinde 70 parti kızının da bulunduğu ifade edildi.

Uyuşturucu partisinde 30 yaşındaki Türk futbolcu Mesut Özil, Fransız futbolcu Alexandre Lacazette ve Matteo Guendouzi, Bosnalı Sead Kolasinac, Ermeni futbolcu Mkhitaryan, Alman futbolcu Shkodran Mustafi ve Gabonlu Pierre Emerick Aubemayang'ın uyuşturucu etkili balondan hava aldıkları görüntülere yansıdı.

arsenalli-futbolcular-uyusturucu-partisinde5.jpg

Dünya gündemine oturan bu görüntüleri The Sun Gazetesi yayımladı.

arsenalli-futbolcular-uyusturucu-partisinde2.jpg

Partide ‘Hippy crack' isimli uyuşturucunun futbolcular tarafından kullanıldığı, bu uyuşturucunun cinsel gücü artırdığı belirtildi.

arsenalli-futbolcular-uyusturucu-partisinde.jpg

Bu uyuşturucuyu kullanan bazı Arsenalli futbolcuların ise bilincinde kapanmalar yaşandığı ve oldukları yere sızıp kaldıkları kaydedildi.

arsenalli-futbolcular-uyusturucu-partisinde3.jpg

Öte yandan ortaya çıkan görüntülerde Türk futbolcu Özil'in uyuşturucuyu çektikten sonra balonu Henrikh Mkhitaryan'a uzattığı Mkhitaryan’ın balondan uyuşturucu maddeyi soluduktan sonra kendinden geçtiği görülüyor.

arsenalli-futbolcular-uyusturucu-partisinde1.jpg

The Sun Gazetesi, parti kızlarından biriyle yaptığı görüşmeye de haberinde yer verdi. Parti kızı, “Özil, balondan büyük bir hava aldıktan sonra bilincini kaybetti ve koltukta uyuyakaldı” ifadelerini kullandı.

arsenalli-futbolcular-uyusturucu-partisinde4.jpg

ARSENAL’DAN İLK AÇIKLAMA

Arsenal Spor Kulübünden görüntülere ilişkin ilk açıklama yapıldı. Arsenal’in Sözcüsü, bu skandala karşı kayıtsız kalmayacaklarını resmen açıkladı.

İşte uyuşturucu kullanan Mesut Özil ve arkadaşlarının görüntüleri:

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.