82 Milyonluk Cumhuriyet korosu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle ilan edilen sokağa çıkma yasağına rağmen coşkuyla kutlandı.

TBMM’nin 100. Kuruluş yıldönümünü evlerinde kutlayan vatandaşlar bugün saat 21.00'da balkonlara çıkarak İstiklal Marşı'nı okudu.


Koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında vatandaşlar bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına evlerinden katılıyor.


Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, tüm vatandaşları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bugün 21.00’de evlerinin balkonlarında ve pencerelerinde İstiklal Marşı okumaya davet emişti.

Meclis’in açılışının 100’üncü yılı olan 23 Nisan’da yapılacak programlara ilişkin TBMM Başkanı Mustafa Şentop da “Bunu tekrarlıyorum buradan; 23 Nisan akşamı saat 21.00’de bütün vatandaşlarımızı evlerinden İstiklal Marşı okumaya davet ediyorum. Aynı şekilde televizyonlar da yayınlarına aynı saat itibarıyla İstiklal Marşı yayınlayarak girecekler” açıklamasını yapmıştı.

 

balkon-4815.jpg

 

82 MİLYONLUK KORO
Bu çağrılara uyan vatandaşlar, saat 21’de balkonlardan İstiklal Marşını okudu. Bayraklarla balkonlara çıkan vatandaşları koro halinde İstiklal Marşı okumaları sokakları çınlattı.

 

foto-002.jpg

 

istiklal-001.jpg

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

İzlenme: 1035
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar