83 yaşındaki Al Pacino 4. kez baba oldu

83 yaşındaki Al Pacino 4. kez baba oldu

ABD'li Hollywood yıldızı Al Pacino'nun 29 yaşındaki sevgilisi Noor Alfallah'tan bir erkek çocuğu dünyaya geldi. Ünlü aktör 83 yaşındayken 4. kez baba oldu.

ABD'li ünlü aktör Al Pacino, 29 yaşındaki sevgilisi Noor Alfallah'ın hamile olmasının ortaya çıkmasıyla sık sık magazin gündeminde yer bulmuştu. TMZ, ünlü ismin geçen sene nisan ayında aşk yaşamaya başladığı 29 yaşındaki kız arkadaşı Noor Alfallah'ın sekiz aylık hamile olduğunu bildirmişti.

 

DNA TESTİ İSTEDİ

 

Ancak ünlü çifte yakın kaynaklar; aktörün kız arkadaşını hamile bırakabileceğine inanmadığını ve çocuğun kendisinden olup olmadığını netleştirmek için babalık testi talep ettiği aktarmıştı.

Pacino'nun bir kadını hamile bırakmasını engelleyecek tıbbi sorunları olduğunu da söyleyen kaynaklar, Alfallah'nın sevgilisinin istediği DNA testini yaptırdığını ve bebeğinin babasının Al Pacino olduğunu açıklamıştı.

 

DÖRDÜNCÜ KEZ BABA OLDU

 

TMZ'nin haberine göre; Al Pacino dördüncü çocuğunu dün kucağına aldı. İkiliye yakın kaynaklar, Alfallah'nın bir erkek çocuk dünyaya getirdiğini ve her iki ebeveynin de oğullarının doğumundan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Çiftin bir temsilcisi Daily Mail'e konuşarak; Pacino'nun yeni doğan oğlunun adının RDoman olduğunu aktardı.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.