9 aydır evli olan Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı boşandı!

9 aydır evli olan Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı boşandı!

Geçtiğimiz Ocak ayında Amsterdam'da evlenen Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl çifti tek celsede boşandı.

Geçtiğimiz Ocak ayında ani bir kararla Amsterdam'da evlenen Burcu - Sinan çifti Beykoz Adliyesi'nde tek celsede boşandı.

Boşanmanın ardından Sinan Akçıl adliye çıkışında görüntülendi. Muhabirlerin sorularına verdiği yanıtla dikkat çeken Sinan Akçıl'ın gergin ve keyifsiz hali dikkat çekti.

'HERKES İÇİN HAYIRLI OLSUN'

Sinan Akçıl, "Herkes için hayırlısı olsun." demekle yetinirken bir muhabirin kendisine yönelttiği, "Anlaşmalı mı efendim?" sorusuna Akçıl,"Evet" yanıtını verdi. Muhabirin sorusunu, "Her şekilde anlaşıyorsunuz yani?" şekilde yeniden yöneltmesi üzerine Akçıl yeniden, "Evet" cevabını verdi. Sinan Akçıl'ın boşanma sonrasındaki gergin tavrı dikkatlerden kaçmadı.

HADİSE AÇIKLAMASI!

Sinan Akçıl ile Burcu Kıralı arasında Hadise nedeniyle kıskançlık krizleri yaşandığı iddia edilmiş, Akçıl ise iddialara, "Hadise hakkındaki iddia tamamen yalan. O söylenilen ismi kafasına takmasın. Ben kimseyi Burcu kadar sevmedim kendisi de biliyor.

sinan-akcil-ve-esi-bosandi-siyasetcafe.jpg

Hadise yüzünden kavga ettiğimiz doğru değil. Hem Burcu'yu üzen, hem de öbür tarafı boşu boşuna egoya sokacak bir haber. Burcu kıskanç bir kadın. Bir ilişkide kıskançlık yoksa korkacaksın." şeklinde yanıt vermişti.

 

 

 

SİYASETCAFE.COM

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.