9 çocuk babası türkücü İzzet Yıldızhan ifşa oldu!

9 çocuk babası türkücü İzzet Yıldızhan ifşa oldu!

57 yaşındaki 9 çocuk babası İzzet Yıldızhan, kendisinden yaşça küçük olan DJ Aysu Varol ile Instagram üzerinden yazışmaya başladı ve kendisini ofisine davet etti. Cesur pozlarıyla bilinen Varol ise Yıldızhan'ın kendisine attığı tüm mesajları ifşa etti.

Son olarak piyano başında söylediği türkü ile magazin basınına gündem olan ünlü şarkıcı bu kez ifşa mesajları ile gündeme geldi. 9 çocuk babası olan 57 yaşındaki İzzet Yıldızhan'ın genç DJ Aysu Varol'a yolladığı mesajlar magazin gündemine bomba gibi düştü. İzzet Yıldızhan Varol'u tanışmak için ofisine davet edince kıyamet koptu.

izzet.jpg

 

9 çocuk babası 57 yaşındaki İzzet Yıldızhan'a tepki gösteren Aysu Varol, Yıldızhan'ın kendisine imalı mesajlar attığını, ofisine davet ettiğini iddia ederek Instagram ve Whatsapp konuşmalarını ifşa etti. Yıldızhan peş peşe mesajlar gönderdiği genç kadını Instagram'dan engelledi.

 

1aa-001.jpg

Genç isim paylaşımına "Bunun devamını atsam yüzüne tükürürler ama yapmayacağım" yorumunu yazdı. Ancak Varol paylaşımında davetin yer aldığı mesajların hepsini neredeyse paylaştı. Varol tepkisini şu sözlerle gösterdi: "İki nam salan her gece istediğimle takılırım havasında. Rezil herif. Adama böyle verirler ağzının payını..."

 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.