A Milli Takım Moldavya hazırlık maçı için Almanya'ya gitti

A Milli Takım Moldavya hazırlık maçı için Almanya'ya gitti

A Milli Takım, EURO 2020 öncesinde Antalya'da yaptığı hazırlık kampını dün akşamki antrenman ile tamamladı ve bu sabah özel bir uçakla Almanya'ya hareket etti. Bizim Çocuklar yarın Moldova'yla son provasını yapıp İtalya sınavını düşünmeye başlayacak.

EURO 2020 hazırlıklarının ilk etap çalışmalarını Antalya'da tamamlayan A Milli Takım, 11 Haziran-11 Temmuz'da düzenlenecek şampiyona öncesi son hazırlık maçı için Almanya'ya uğurlandı. Antalya kampında Azerbaycan'ı 2-1 yenen ve Gine ile golsüz berabere kalan Şenol Güneş yönetimindeki Ay-Yıldızlılar'da 26 kişilik nihai kadro dün belirlenmişti. Bizim Çocuklar, EURO 2020 öncesindeki son kampını geçireceği Almanya'ya 26 kişilik kadroyla gitti.

Antalya Havalimanı'nda çiçeklerle karşılanan ay-yıldızlı kafile, Türk Hava Yolları'nın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na özel hazırladığı "Tarihi Forma" üzerinden bilgilerini ileten herkesin ismi ile üzerinde milli futbolcular ve Şenol Güneş'in isimlerinin de yer aldığı uçağın önünde fotoğraf çektirdi.

Türkiye Futbol Federasyonunun A Milli Takım'dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Selim Soydan'ın da eşlik ettiği kafile kendilerini uğurlayanlara el salladıktan sonra alkışlar eşliğinde uçağa bindi.

Milli takımın şampiyona seyahatlerinde kullanacağı uçağın üst kısmında kırmızı, her iki yanında da beyaz A Milli Takım forması yer alıyor.

TÜRKİYE-MOLDOVA HAZIRLIK MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Milliler, Almanya'daki son hazırlık maçını yarın Moldova ile yapacak. Paderborn kentindeki karşılaşma TSİ 20.00'de başlayacak ve TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.