ABD Başkanı Biden'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küstah sözler!

ABD Başkanı Biden'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küstah sözler!

Türkiye’nin Suriye’deki başarılı operasyonları yeni ABD başkanı seçilen Joe Biden'i çileden çıkardı.

Tartışmalı ve hileli olduğu iddia edilen seçimle ABD başkanı seçilen Joe Biden'in Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında skandal ifadeler kullandığı ortaya çıktı. 

Türkiye Irak ve Suriye’de gerçekleştirdiği başarılı sınır ötesi operasyonları neticesinde ABD destekli terör örgütlerine ağır kayıplar verdirerek etkisiz hale getirdi. 

ABD'nin binlerce tır silah verdiği PYD ve yıllardır desteklediği PKK son yıllarda yapılan sınır ötesi ve içerideki başarılı operasyonlar neticesinde geri çekilmek zorunda kaldı. 

Müttefikleri PKK ve PYDnin yenilgisini hazmedemeyen biden yaptığı bir konuşmada Erdoğan’ı hedef alarak küstah ifadeler kullandı. 

 

İşte o skandal sözler:

 

 

İstihbarat odasında da Irak ve Suriye’deki söz konusu topraklarda da bizzat kendim fazlasıyla zaman geçirdim ve sunu söyleyebilirim ki ülke çapında bulunan bütün Komutanlarımız, eski ve su anki, bu durumdan utanç duymakta. Esas problem burada Türkiye’nin kendisidir. Erdoğan’la kritik bir konuşma gerçekleştireceğim ve yaptığı şeyin bedelini ağır ödeyeceğini kendisine bildireceğim. Şimdi bedel ödeme zamanı. Artık bedelini öde.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum