ABD bıçak sırtında: "İç savaş çıkartırız"

ABD bıçak sırtında: "İç savaş çıkartırız"

Ünlü Evangelist-Hristiyan misyoner Jim Bakker, Trump'ın mahkemede yargılanması durumunda ülkedeki Hristiyanların iç savaş başlatacağını söyledi

Ünlü Hristiyan Misyoner Jim Bakker, ABD'yi açıkça tehdit etti. ABD Başkanı Trump'ın mahkemede yargılanması durumunda Hristiyanların bir iç savaş başlatacağını belirten Bakker, muhaliflerine ve Birleşik Devletler'e gözdağı verdi.

ABD'de ünlü televizyonlarda sıkça vaazları yayınlanan ünlü misyoner Jim Bakker, Amerika Birleşik Devletleri'ni din odaklı bir iç savaş çıkarmakla tehdit etti.

ABD Başkanı Trump'ın başkanlığının düşürülmesi veya mahkemelerde yargılanması durumunda Hristiyanlar olarak buna sessiz kalmayacaklarını belirten Bakker, "Trump yargılanacak olursa Amerika Birleşik Devletleri'nde bir iç savaş olacak ve Hristiyanlar nihayet gölge olmaktan çıkacak, çünkü dikkatli olmazsak ebediyen susturulacağız" açıklamasında bulundu.

Bakker ayrıca "Tanrı çalışmadan inanmanın yetersiz olduğunu söyler. Biz bir şeyler yapmak zorundayız, Tanrı da bizimle olacaktır" diyerek takipçilerine harekete geçme talimatı verdi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.