ABD'de akılalmaz parti! Virüsü ilk kapana para ödülü var

ABD'de akılalmaz parti! Virüsü ilk kapana para ödülü var

Salgının merkez üssü haline gelen ve önlenemez vaka sayısına sahip olan ABD'de korona partisi düzenlendi ve partiden sonra virüsü kapan ilk kişiye para ödülü verildi.

Aralık 2019'da Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgınının (Kovid-19) merkez üssü haline gelen ABD'de akılalmaz bir olay yaşandı.

ABD'nin Alabama eyaletinde bir grup gencin korona partisi adında çeşitli partiler düzenlediği ve partiden sonra virüsü ilk kapan kişiye para ödülü verildiği ortaya çıktı.

 

TEST SONUCU POZİTİF ÇIKANA PARA ÖDÜLÜ

 

Akılalmaz olay ABD'nin Alabama eyaleti Tuscaloosa kentinde yaşandı. Gençlerden oluşan bir grup kendi aralarında eğlenmek için pes dedirtecek bir yöntem icat etti. Gençler düzenledikleri partilere koronavirüs pozitif olan bir kişiyi çağırarak partide eğleniyor ardından da parti sonrası test yapıyorlar.

Testler sonucunda koronavirüs pozitif olan kişiye partide toplanan para ödül olarak veriliyor.

 

39 BİNE YAKIN VAKA TESPİT EDİLDİ

 

Olayı öğrendiğinde çılgına döndüğünü belirten şehir yönetiminden Sonya McKinstry, geçtiğimiz haftalar boyunca bu şekilde birçok partinin düzenlendiğini doğruladı. Alabama'da bugüne kadar 39 bine yakın vaka tespit edildi ve bine yakın da can kaybı yaşandı.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.