ABD'de Husky cinsi köpeği çöle terk eden adama dava açıldı

ABD'de Husky cinsi köpeği çöle terk eden adama dava açıldı

ABD'de Husky cinsi bir köpeği çöle terk ederken görüntülenen iki kişi hakkında işlem başlatıldı. Terk edilmemek için arabanın arkasından koştuğu görüntüler viral olan köpek ise yeni bir ev buldu.

ABD'nin Teksas eyaletinde Husky (Sibirya kurdu) cinsi bir köpeği çöle terk ederken görüntülen 68 yaşındaki bir adam tutuklandı. Araçtaki ikinci kişinin de arandığı açıklandı.

İki kişinin Teksas'ın El Paso bölgesinde Husky köpeği araçtan indirip tasmasını çıkardıkları, beyaz cip olay yerini terk ederken köpeğin aracın arkasından koştuğu görüntüler sosyal medyada viral olmuştu.

Köpeği El Paso'da iki çocuklu bir aile sahiplenip Nanook adını verirken, polis de onu terk edenlerin peşine düştü. Aracı kullandığı belirlenen 68 yaşındaki Luis Antonio Campos 'hayvanlara zulmetmek' suçlamasıyla yakalandı. 17 yaşındaki Moises Soto isimli ikinci kişinin de arandığı belirtidi.

5 bin dolar kefaletle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Campos, polise verdiği ifadede 'köpeği sadece başka bir mahalleye taşımak istediğini' öne sürdü. Campos, köpeğin kendisinin bahçesine zarar verdiğini ve komşususun köpeğini öldürdüğünü iddia etti.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.