ABD'de silahlı saldırı: Çok sayıda ölü var

ABD'de silahlı saldırı: Çok sayıda ölü var

Son dakika haberine göre, ABD'nin Indianapolis şehrinde meydana gelen silahlı saldırıda çok sayıda kişi hayatını kaybetti.

AFP'nin aktardığı son dakika haberine göre, ABD'nin Indianapolis şehrinde meydana gelen silahlı saldırıda çok sayıda kişi hayatını kaybetti. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.

Gelen ilk bilgilere göre, saldırı kentteki FedEx tesisinde meydana geldi. Amerikan ABC kanalı yer alan habere göre, olay yerine gelen polis ekipleri saldırıyı birden fazla kişinin öldüğü bilgisini paylaştı.

Yerel Polis Sözcüsü Genae Cook, Indianapolis Havalimanı yakınındaki tesiste, silahlı saldırganın etrafa ateş açtığını, olayda çok sayıda kişinin ise yaralandığını bildirdi.

Saldırganın kendini öldürdüğünü kaydeden Cook, yaralananların sayısına ilişkin bilgi vermedi.

Görgü tanıkları yerel basına yaptıkları açıklamalarda, tesiste çalıştığı sanılan saldırganın elindeki hafif makineli tüfekle çevreye ateş açtığını gördüklerini belirtti.

Yeğenin olay sırasında arabasıyla bölgeden geçtiğini ifade eden bir görgü tanığı da sol kolundan yaralanan kadınının hastaneye kaldırıldığını kaydetti.

Şirket tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Indianapolis Havalimanı yakınındaki FedEx tesisinde yaşanan trajik silahlı saldırından haberdarız. Güvenlik en önemli önceliğimizdir. Düşüncelerimiz saldırıdan etkilenen herkesle birlikte." ifadelerine yer verildi.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.