ABD'den koronavirüs önlemi: Avrupa'dan seyahatleri yasaklanacak

ABD'den koronavirüs önlemi: Avrupa'dan seyahatleri yasaklanacak

ABD İç Güvenlik Bakan Yardımcısı Ken Cuccinelli, yeni tip koronavirüs salgını (Kovid-19) nedeniyle Avrupa'dan ülkeye sehayatleri yasaklanmaya hazırlanıldığı öğrenildi.

Cuccinelli, "Sorumuz, Avrupa'ya bir bütün olarak nasıl davranılacağına yönelik güncel bir soru. Bu, henüz kurumları seyahat yasağı için kullanma düzeyinde değil. Ancak bu dikkate alınıyor" dedi.

AVRUPA'DAN SEYAHATLER YASAKLANACAK

ABD İç Güvenlik Bakan Yardımcısı Ken Cuccinelli, Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya hızla yayılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına ilişkin açıklamada bulunarak, Avrupa'dan ülkeye seyahatlerin yasaklanabileceğini açıkladı. 

Cuccinelli, açıklamasında "Sorumuz, Avrupa'ya bir bütün olarak nasıl davranılacağına yönelik güncel bir soru. Bu, henüz kurumları seyahat yasağı için kullanma düzeyinde değil. Ancak bu dikkate alınıyor" ifadesini kullandı.

 

ÖZEL BİR BÖLGE

New York Valisi Andrew Cuomo koronavirüsle mücadele amacıyla eyaletin kuzeyindeki New Rochelle kentinde 1.6 kilometre uzunluğunda bir alanda 'özel bir bölge' oluşturulduğunu duyurmuştu.

Cuomo, ayrıca New York'ta Kovid-19 salgınının çıkış yeri New Rochelle bölgesine askeri birlik gönderileceğini de bellirtmişti.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.