Abdülkadir gönderilecek mi? Çalımbay’dan flaş açıklama

Abdülkadir gönderilecek mi? Çalımbay’dan flaş açıklama

Trabzonspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, 18 yaşındaki yıldız oyuncu Abdülkadir Ömür’ün transferi hakkında flaş açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar;

Bordo-Mavili takımın alt yapısından çıkan Abdülkadir Ömür’e çok sayıda teklifin olduğu yönündeki haberlerin ardından Rıza Çalımbay önemli açıklamalar yaptı.

Çalımbay Trabzonspor’un başına geçtikten sonra oynattığı futbol ile her ne kadar eleştirilse de kazanmasını biliyor. Çalımbay, Yeni Malatyaspor maçı hariç ligde ve kupada yenilgi yüzü görmedi.

Radyospor’a açıklamalarda bulunan Çalımbay Abdülkadir’in geleceğine dair önemli ifadeler kullandı.

İşte Rıza Çalımbay’ın Abdülkadir Ömür hakkında yaptığı açıklamaların tamamı;

"Abdülkadir Ömür'ün oynaması ya da oynamaması olayını çok abartıyoruz. Abdülkadir Ömür geleceğin en iyi oyuncusu olacak. Fakat oyuncunun motivasyonunu düşünmemiz lazım ve dikkat etmemiz lazım. Gazetelerde devamlı yazılıyor. '15 milyon Euro'ya  teklif var, şu takıma gidiyor' diye  yazılıyor fakat böyle bir şey söz konusu değil, bu haberlerin gerçekle alakası yok. Bu oyuncunun önünde uzun yıllar var. En büyük sıkıntımız burada kadroda şişkinlik olması. Abdülkadir bizim için değerli. Başka bir şey düşünmemiz söz konusu değil. Başka zamanda Abdülkadir oynar, 'Diğeri neden oynamıyor' derler. Tek sıkıntım bu olay çok büyütülüyor. Zaman zaman kadroda rotasyonlara gireceğiz. Abdülkadir'i hem kişilik olarak hem futbolcu olarak çok seviyorum."

siyasetcafe.com

İlgili Haberler

Kaynak:Radyospor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.