Abdülkadir ve Yusuf satılacak mı?

Abdülkadir ve Yusuf satılacak mı?

Rıza Çalımbay, Atiker Konyaspor ile oynayacakları kupa maçı öncesinde basın mensuplarının karşısına geçti ve ilk yarının değerlendirmesini yaptı. Çalımbay, Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı’nın geleceğine ilişkin ise çok önemli açıklamalarda bulundu.

Devre arası transfer döneminde takımdan ayrılacakların ve takıma katılacak isimlerin olacağını söyleyen Çalımbay, Mas’ın Arjantin’e transfer olması durumunda mutlaka sol beke bir futbolcu alacaklarını söyledi.

Rıza Çalımbay gazetelerde ve spor programlarında yer alan ‘Abdülkadir ve Yusuf’a flaş teklif’ iddialarına ilişkinde konuştu ve şunları söyledi:

“Dün hem Yusuf hem de Abdülkadir ile görüştüm. Kendimden örnek verdim. Çünkü ben de 17 yaşında Beşiktaş´ta oynadım. Oynadıkları yer mükemmel bir yer. Altyapıdan çıkıp kendi memleketinin takımında oynaması çok güzel bir şey. Yusuf, Abdülkadir şu kadar paraya buraya gidiyor yazılınca arkadaşlara faydadan çok zarar veriliyor. Ben onlara bunu anlattım. İkisi de çok karakterli ve Trabzon´u çok seviyorlar. Ne para pul ne de farklı bir şey peşindeler. Sadece Trabzon forması giymek istiyorlar ve burada başarılı olmak istiyorlar. Allah korusun Trabzon´da her şey olabilir. Kötü gidişte olabilir, herkes gidebilir ama Yusuf ve Abdülkadir Trabzonlu. En çok şeyi onlar yaşar. Başarıyı yakaladığında en çok onlar sevinir. Onlara sahip çıkmamız gerekiyor. Bir maç oynuyor şişiriyorlar, sonra kötü oynayınca farklı şeyler yazılıyor. Anlatarak, çalışarak onları daha iyi duruma getireceğiz. Şuanda iyiler. Hem Trabzonspor´a hem de milli takıma çok büyük faydaları olacak. İnşallah Avrupa´ya da gider çok başarılı olurlar. Önemli olan burada kulüp. Yusuf ve Abdülkadir de çok önemli. Geleceğiyle ilgili de güzel karar almalıyız. Hem Yusuf hem de Abdülkadir´e çok iyi bir teklif gelirse, hem kulüp hem de oyuncuların menfaatine olduğunda farklı davranmak gerekiyor. Yusuf´un çok iyi yerlerde oynayacağına inanıyorum. Şuan tam uçta çıkış yapmak üzere. Yönetimimizin de bu konularda güzel karar vereceğine inanıyorum. Trabzon´un Yusuf´a Abdülkadir´e çok ihtiyacı var. Bu arkadaşlarımız altyapıdakilere biz çıktık siz de çıkabilirsiniz mesajını veriyor. Altyapıya daha çok önem vermemiz gerekiyor. Sahiplendiğimizde önümüzde çok güzel örnek var. Altyapıdaki arkadaşlar için de Yusuf ve Abdülkadir örneği çok güzel bir şey.”

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.