Abdülkadir'in menajerinden flaş transfer açıklaması

Abdülkadir'in menajerinden flaş transfer açıklaması

Bordo – Mavili Kulübün 19 yaşındaki yıldız futbolcusu Abdülkadir Ömür’ün menajeri transfer iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’un devre arası transfer döneminde büyük kulüpler tarafından kapısı çalındı. Özellikle Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür için tekliflerin yapıldığı kaydedildi. Trabzonspor Başkanı ve yönetimi ise şampiyonluk hedefinden dolayı gelen tekliflere ret yanıtını veriyor.

Abdülkadir Ömür’e Liverpool’dan teklif yapıldığı iddia edilmişti. 19 yaşındaki yıldız futbolcu Abdülkadir Ömür’ün temsilcisi Necdet Ergezen konu ile ilgili açıklama yaptı.

‘Abdülkadir için başarının limiti yok’ diyen Necdet Ergezen, Abdülkadir ile ilgili kısa vadede hiçbir planlarının olmadığını, şampiyonluk yarışının en önemli adaylarından bir tanesi Trabzonspor ve Abdülkadir için transfer konuşmanın hiçbir anlamının olmadığını, yıldız futbolcunun şu anda sadece takımının şampiyonluk hedefine kanalize olduğunu, başka bir şey düşünmediğini kaydetti.

Trabzonspor’un transfer yasağı kalktı mı?

‘Sezon sonu transferi, koşullar oluşursa düşünürüz’ diyen Abdülkadir Ömür’ün menajeri Ergezen şunları söyledi:

“Avrupa'nın en iyi takımlarının Abdülkadir'le ilgilendiği doğru. Ama bugünün konusu değil. Gündemimizde transfer yok. Türk futbolu adına oyuncudan beklenti çok yüksek. Abdülkadir'in transferi yaz döneminde gerçekleşirse, bu noktada belirleyici olacak tek şey Trabzonspor'un menfaatidir. Bunu bir numaraya yazarız. Bu dönem için görüşme teklifi gelse bile reddediyoruz. En büyük liglerin elit takımları ilgileniyor; ama şu anda görüşmeyeceğiz. Sezon sonunda Trabzonspor isterse görüşebiliriz.”

siyasetcafe.com

Kaynak:Radyospor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.