ABD’ye şok tehdit: Daha önce benim gibi bir düşmanla hiç karşılaşmadınız!

ABD’ye şok tehdit: Daha önce benim gibi bir düşmanla hiç karşılaşmadınız!

Ticari antivürüs yazılımının kurucusu ve kripto paranın çılgın ismi John McAfee'in yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü.

İlk ticari antivürüs yazılımının kurucusu ve kripto para sektörünün ''çılgın'' ismi olarak bilinen John McAfee'in Twitter hesabından yaptığı açıklama, gündeme bomba gibi düştü.

Pazar günü başlattığı tivit dizisinde yozlaşmış yetkilileri ve CIA ajanlarını ifşa etme sözü veren McAfee, vergiler yüzünden taciz edilmeye devam edilirse yolsuzlukları kanıtlayan çok sayıda belgeyi sızdıracağını ileri sürdü.

Hükümet'in yolsuzlukları ile ilgili dosyaları topladığını iddia eden McAfee, "Tutuklandığımda veya ortadan kaybolduğumda 31 terabayttan fazla veriyi yayınlayacağım" dedi. McAfee, blöf yapmadığını göstermek için de yolsuzluğa adı karışmış iki yetkili ve bir CIA ajanının adını paylaştı.

'DAHA ÖNCE BENİM GİBİ BİR DÜŞMANLA KARŞILAŞMADINIZ'

ABD Hükümeti'ni gömeceğini söyleyen McAfee, "ABD Hükümeti daha önce benim gibi bir düşmanla hiç karşılaşmadı ve artık bu saldırıya maruz kalmayacağım" dedi.

Daha önce cinayetten suçlanan McAfee, Florida mahkemesinin mart ayındaki "25 milyon dolarlık hatalı ölüm" davasında suçlu bulundu. McAfee,tuttuğu bir kiralık katil tarafından komşusunun öldürüldüğü yönündeki iddiaları reddetti.

Vergi ödemediği suçlamasından kaçan McAfee, Karayipler'de adını 'Özgürlük Teknesi' koyduğu bir yatta yaşıyor. Sürgündeki McAfee ocak ayında başkanlığa aday olduğunu da açıklamıştı.

Siyasetcafe.com

Portakal yayınlamadı ama... O görüntüler ortaya çıktı!

Portakal yayınlamadı ama... O görüntüler ortaya çıktı!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.