Acun doğruladı! Şeyma ile boşanmasının nedeni Çağatay Ulusoy mu?

Acun doğruladı! Şeyma ile boşanmasının nedeni Çağatay Ulusoy mu?

Medya patronu Acun Ilıcalı ve eşi Şeyma Subaşı'nın boşanacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Medya patronu Acun Ilıcalı ve eşi Şeyma Subaşı'nın boşanacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Adını 'Gelinim Olur Musun?' programıyla duyuran eski gelin adayı Sinem Umaş, Twitter'da Subaşı'nın oyuncu Çağatay Ulusoy ile birlikte olduğunu öne sürdü. 

Büyük bir aşkla evlenen ve bir çocuk sahibi olan Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı’nın arasında bir süredir kara bulutlar dolaştığı ve çiftin sorunlarını çözemeyip bu nedenle ayrılık kararı aldığı iddia edildi.

sinemumas-siyasetcafe.png

ÇAĞATAY ULUSOY İLE AŞK MI YAŞIYOR?

"Gelinim Olur musun?" programı ile tanınan Sinem Umaş, Twitter'da Şeyma Subaşı ile Çağatay Ulusoy'un aşk yaşadığını iddia etti.

DÖVMESİNDEKİ CÜMLEYİ YAZDI!

Öte yandan Subaşı'nın 3 Kasım'da Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafın altına düştüğü notun Ulusoy'un dövmesinde yazan cümleyle aynı olması sosyal medyada olay yarattı. 

İşte o paylaşımlar:

cagatay-ulusoy-siyasetcafe.png

seyma-subasi-siyasetcafe.png

ACUN DOĞRULADI!

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programının sunucularına mesajla ulaşan Acun Ilıcalı, 'Boşanıyoruz, haberler doğru' dedi... Acun Ilıcalı ile evlendikten sonra yaşadığı lüks hayatı Instagram hesabından paylaşarak ve verdiği röportajlarla adından sıkça bahsettiren Şeyma Subaşı boşanmayla ilgili henüz bir paylaşım yapmadı.  

siyasetcafe.com

acunveseyma.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.