Acun Ilıcalı, eski eşi Şeyma Subaşı'nın babasıyla olan iş ortaklığını bitirdi!

Acun Ilıcalı, eski eşi Şeyma Subaşı'nın babasıyla olan iş ortaklığını bitirdi!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, eski eşi Şeyma Subaşı'nın babası Mustafa Subaşı ile kurduğu terlik üretimi yapan şirketteki ortaklığını bitirdi.

Medya patronu Acun Ilıcalı ve eski eşi Şeyma Subaşı'nın babası Mustafa Subaşı, 2018 yılında ortak şirket kurmuştu.

Ilıcalı, Erzurum’da kurulu fabrikasında terlik üretimi yapan ve hem iç pazara hem de yurt dışına satan şirket ile ilgili dikkat çeken bir karar aldı.

9 Kasım 2018'de resmi olarak faaliyete giren şirketin yönetim kurulu başkanı Acun Ilıcalı idi. Şirket, Şeyma Şubaşı’nın babası Mustafa Subaşı ve Ilıcalı şirketin yüzde 50 ortağı olarak işletmeye devam ediyordu. Ancak son ortaklık kayıtları incelendiğinde eski kayınpederin ortaklıktan çıktığı ortaya tespit edildi.

 

KAYINPEDERİN ADI ŞİRKETTEN SİLİNDİ


Resmi kayıtlarda kurucular arasında Mustafa Subaşı’nın adı yer almasına rağmen Subaşı’nın adı şirketin internet sitesinde bulunmuyor. Şirketin kurucuları olarak Acun Ilıcalı ve Can Melek’in isimleri kurucular olarak şirketin sitesinde yazıyor:

“2018 yılında Acun Ilıcalı ve Can Melek tarafından kurulan Trizone Tedarik Kozmetik Dış Ticaret ve Pazarlama A.Ş. Türkiye’de zincir mağazalar ve internet satış kanalları ile ürünlerini müşterilerimize ulaştırmaktayız. Kuruluşunun ilk yıllarında firmamız öncelikle tedarik ettiği terlik ve ayakkabı ürünlerini Türkiye’nin önde gelen perakende zincirlerine satışını gerçekleştirmekteydi. Artan talepler doğrultusunda Erzurum’da 2020 yılında kurduğu fabrika ile 6.000 metrekare kapalı alanda terlik üretimine başlamıştır”.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.