Acun Ilıcalı "Kürtçe'ye izin vermedi" iddialarına ateş püskürdü: Bu şerefsizliktir

Acun Ilıcalı "Kürtçe'ye izin vermedi" iddialarına ateş püskürdü: Bu şerefsizliktir

Acun Ilıcalı, Kral FM canlı yayınında Mehmet'in Gezegeni'nin konuğu oldu. Ilıcalı, sosyal medyada gündeme gelen ‘programlarında Kürtçe’ye izin vermediğine’ yönelik iddiaları yanıtladı.

Canlı yayında Gezegen Mehmet'in sorularını yanıtlayan Ilıcalı soruları yanıtladı.

"BU ŞEREFSİZLİKTİR"
Ünlü televizyoncu" Acun Ilıcalı Kürtçe'ye karşı, TV8'de yarışmacıların Kürtçe konuşmasına karşı" tarzında çıkan söylemlere de açıklık getirerek "Fitne çıkarmak isteyen birileri anca bu söylemleri çıkarabilir. Çünkü bununla ilgili elinizde ne var deseler kimsenin bir şey söyleyebileceğini düşünmüyorum" dedi.

Acun Ilıcalı, hayatı boyunca hiç kimseyi din,dil ya da ırk ile ilgili dışlamadığını, öyle bir tepkisi olsa zaten yarışmalarında böyle bir ayrım yapacağını söyledi. Acun Ilıcalı;"Son yarışmamızda bir yarışmacımız canlı yayında annesine Kürtçe bir şarkı söylemek istediğini söyledi. Ben de 'tabi ki' dedim. Şimdi böyle bir iddia hala varsa o zaman ne düşüneceğiz bizi birbirimize düşürmek isteyen,hainler, provokatörler her zaman bunu yapacaklar, yapmaya devam edecekler. Bizim ne seyircimiz, ne dostlarım ne de arkadaşlarım böyle bir oyuna zaten gelmez" dedi. Ilıcalı böyle bir iddiada bulunmak tek kelimeyle 'şerefsizliktir' diyerek tepkisini dile getirdi.

"KESİNLİKLE SİYASETE GİRMEYECEĞİM"
Acun Ilıcalı gelecek planlarının içerisinde kesinlikle siyaset olmadığını belirterek "Siyasete girmiş vatandaşlarımızı, abilerimizi,kardeşlerimizi gönülden tebrik ediyorum. Hayatta bir insanın psikolojisini en çok bozacak şey bence siyaset... Çünkü o kadar çok kutuplaşmayla boğuşuyorsun ki bunları kaldırmak kolay değil" dedi.

Acun Ilıcalı, siyaset ile uğraşanları takdir ettiğini,tüm partide ki siyasetçilerin ülke için bir şey yapmak için uğraştıklarını söyledi. Fikir ayrılıklarının olduğunu bunun da bu ortamda çok normal olduğunu belirtirken, siyaseti kendine çok uzak gördüğünü sözlerine ekledi. Acun Ilıcalı; "Ben kendi dünyamdan bir şeylere bakıp doğruysa doğru,yanlışsa yanlış demeyi daha çok seviyorum" dedi.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.