Acun Ilıcalı ünlülere ateş püskürdü: Hepiniz ayıp ediyorsunuz!

Acun Ilıcalı ünlülere ateş püskürdü: Hepiniz ayıp ediyorsunuz!

'Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'in yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Sahibi olduğu TV8'de yayınlanan yarışmanın yapımcısı ve sunucu Acun Ilıcalı'dan ünlülere çok sert uyarılar geldi.

Sevilen yarışma 'Survivor 2020'nin bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümünde, ünlüler takımında başta Sercan Yıldırım ve Ersin Korkut'un itirazları üzerine Acun Ilıcalı devreye girdi.

 

 

NEYE İTİRAZ EDİYORSUNUZ?
Oyunu durduran ünlü yapımcı, "Ne oldu? Sorun ne, merak ettim. Neye itiraz ediyorsunuz?" diyerek, ünlüler takımının bench'ine gitti.

ACUN ILICALI KÜPLERE BİNDİ

Yüksek sesli itirazların devam etmesi ve Ersin Korkut'un "Bizim de ritim kaçıyor. Burada neden durduruyorsunuz? Biz buna itiraz ediyoruz" cevabı sonrası Ilıcalı adeta küplere bindi.

HEPİNİZ AYIP EDİYORSUNUZ
TV8 kanalının sahibi, "Hepiniz oradasınız. Hiçbiriniz duyduğunuzu söylemiyorsunuz. Hepiniz ayıp ediyorsunuz" dedi.

Acun Ilıcalı, "Her şeyi ispat edeceğim. Bu yapılan, sizi yaptığınız en büyük ayıplardan biri" şeklindeki sert sözleri dikkat çekti.


Başarılı televizyoncu, geçtiğimiz gün de oyun sırasında sinirlerine hakim olamayan gönüllüler takımından Yasin Obuz'a sert bir uyarıda bulunmuştu.

YASİN'İ İKAZ ETMİŞTİ
Aynı takımda mücadele ettiği Evrim Keklik'e bağıran Yasin, "Ne yapıyorsun? Nasıl konuşuyorsun? Senin Evrim'le konuşma şeklinden hiç mutlu değilim, haberin olsun" ikazı almıştı.


'Survivor 2020'nin dikkat çeken isimlerinden Yasin, ünlü yapımcıya, "Farkında değilim, biraz mizaçtan kaynaklanıyor" karşılığını vermişti.


Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu olan Ilıcalı, "Sen bağırmayacaksın; git ağaçlara bağır, praya bağır, buraya bağır" diyerek, Yasin'e tepkisini sürdürmüştü.


Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde hiçbir gerekçe göstermeden oyun oynamak istemediğini söyleyen Nisa Bölükbaşı'na da "Böylesini ilk defa görüyorum. Takımını zora soktun" diyerek tepki göstermişti.


Oyun sonrasında gönüllüler takımını mücadelesinden dolayı kutlayan yapımcı, Nisa'nın yaptıkları için ise "Ben Survivor'da sakatlıktan dolayı oynayamayanı gördüm, takımla çok ciddi problemi olup oynamayanı da gördüm. Ancak böylesini ilk defa gördüm. Çok takımsal bir hareket olmadı bu yaptığın. Bu çok normal bir hareket değil. Senin yüzünden zora düşen bir takım var. Çırpınan arkadaşların senden bir destek göremedi" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

 

korona-haberleri-icerik.jpg

y-002.jpg

siyasetcafe.png

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.