Acun Ilıcalı yurt dışından bir kulüp daha satın alıyor!

Acun Ilıcalı yurt dışından bir kulüp daha satın alıyor!

Hull City'de forma giyen genç futbolcuların oynayarak gelişebileceği bir kulüp satın almak istediğini açıklayan Acun Ilıcalı'nın, İrlanda kulübü Dundalk için temaslarda bulunduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü.

İngiltere Championship takımlarından Hull City'yi satın alarak adından söz ettiren Türk iş insanı Acun Ilıcalı ile ilgili bir iddia daha ortaya atıldı. Sporx'in İrlanda merkezli LMFM'den derlediği habere göre; Acun Ilıcalı İrlanda kulübü Dundalk'ı satın almakla ilgileniyor.

 

PİLOT KULÜP OLACAK

 

Geçtiğimiz günlerde Hull City'de forma giyen genç oyuncuların oynayarak gelişeceği bir kulüp satın alma niyetinde olduğunu belirten Ilıcalı'nın hedefinde İrlanda kulübü Dundalk'ın olduğu aktarıldı.

 

İRLANDA'NIN EN BAŞARILI İKİNCİ TAKIMI

 

Satın alma işlemi gerçekleşirse Dundalk'ın 11 yıldaki beşinci farklı sahibi Acun Ilıcalı olacak. İrlanda Premier Ligi'nde yer alan Dundalk FC, 14 İrlanda Premier Lig şampiyonluğu, 12 İrlanda FAI Kupası ve 7 İrlanda Lig Kupası bulunuyor ve İrlanda'nın en başarılı 2. kulübü konumunda yer alıyor

 

PİYASA DEĞERİ 2 MİLYON EURO


Dundalk kulübü futbolcularının Transfermarkt'taki toplam piyasa değeri 2 milyon euro. Hull City'yi yaklaşık 30 milyon euro civarında bir bedelle alan Acun Ilıcalı'nın Dundalk FC'yi cüzi bir rakama bitirmesi bekleniyor.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.