Acun Ilıcalı’dan koronavirus tespiti: “Ülkemle gurur duyuyorum”

Acun Ilıcalı’dan koronavirus tespiti: “Ülkemle gurur duyuyorum”

Acun Ilıcalı Survivor Extra'ya telefonla bağlandı ve Türkiye ile diğer ülkeler arasındaki farklılıklara dikkat çekerek "Türk olmaktan dolayı yine gurur duydum” dedi.

Türkiye’de koronovirüs tedbirleri alınmaya devam ederken bir yandan da en çok merak edilen konulardan biri de Survivor 2020’de korona virüse karşı alına önlemler ve yarışmacıların durumları idi. Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta Acun ılıcalı yarışmacılara dünyada yaşanan korona virüs salgınını açıklamış ve yarışmacılar şok geçirmişti.

TV8’de yayınlanan Survivor Ekstra programına telefonla bağlanan Acun Ilıcalı, corona virüs salgınına karşı çekim alanlarında önlemler aldıklarını söyledi.

Ilıcalı bu dönemde Türkiye ile diğer ülkeler arasındaki farklılıklara dikkat çekti ve "Türk olmaktan dolayı yine gurur duydum” dedi.

İşte o açıklamalardan bazı önemli satır başları...

"Türk olmaktan dolayı yine gurur duydum. Çok mutlu olduğum bir dönemi yaşıyorum, bunu herkesin de bilmesini istiyorum. Çok önemli bir ayrıntı insanlar gözünden kaçabiliyor ama ben bizzat takip edip gördüğüm için bunu sizlere anlatmam lazım. Bu mutluluğu, bu gururu, bu farkı sizin de yaşamanızı istiyorum. Dünyanın birçok yerinde karantinalar oldu. Bu karantina sürecinde de insanlar evlerine girdiler, evlerinden dışarı çıkamıyorlar. Bütün dünya için bizim yaşadığımız şartlar söz konusu!"

"Fakat arada şöyle bir fark var, dünyanın birçok yerinde sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Belli bir saatten sonra sokağa çıkarmıyorlar insanlar. Buradaki çok önemli sebep de şu; dükkanların ve işyerlerinin yağmalanmasından korkuyorlar, bu konuda bir güvence yok."

"Amerika’da dahil olmak üzere dünyanın birçok yerinde sokağa çıkma yasağı ciddi anlamda uygulanıyor akşamları, dediğim gibi bunun en önemli sebebi de insanların mağazaları yağmalamaya başlamasından doğan endişe"

"Avrupa’da bile mağazalar, vitrinler tahtalarla kapatılıyor. Bu bahsettiğim ülkelerden biz çok zengin değiliz, ama baktığımız zaman böyle bir riski bizim ülkemiz de hiçbir zaman yaşamıyoruz. Böyle bir içgüdümüz de yok"

Millet olarak bu konularda çok farklıyız. ‘Hadi bunu yağmalayayım, böyle bir durum varken bunu fırsata çevireyim’ diye bir olay Türkiye’de yaşanmıyor. Gerçekten aziz bir milletiz. Bundan dolayı çok mutluyum. Bu zor günleri de inşallah hep beraber aşıp, iyi günlere ulaşacağız.


“Survivor çekimleri için Dominik’te belli bir alanda yaşıyoruz. Bizim bulunduğumuz alanda salgın şu anda yok. Biz özel bir alandayız. Burası milli park alanı, dışarıdan ve içeriden giriş yok. Bizim bulunduğumuz bölgeye iki güvenlik alanından geçerek ancak girip çıkılabiliyor. Bildiğimiz kadarıyla virüs taşımıyoruz. Son derece dikkatliyiz ve bütün önlemleri aldık. Macaristan televizyonuna da Survivor çekiyoruz. O nedenle son olarak Macar yarışmacılar geldi ve 14 gün karantinada tuttuk. Şu anda Dominik’e giriş çıkışlar kapatıldı”

 

LÜTFEN KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

 

Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.