Acun Ilıcalı'nın ekibinde ayrılık

Acun Ilıcalı'nın ekibinde ayrılık

Hollanda Ligi takımlarından Fortuna Sittard'da teknik direktör Kevin Hofland ile yollarını ayırdı.

Acun Ilıcalı'nın büyük hissedarlarından biri olduğu Hollanda Ligi takımlarından Fortuna Sittard'da teknik direktör Kevin Hofland'ın görevine son verildi.

 

 

 

 

 

 

TÜRK TEKNİK DİREKTÖRE EMANET

Hollanda Ligi'ne kabus gibi bir başlangıç yapan Fortuna Sittard oynadığı 8 maçta 5 yenilgi, 3 de beraberlik alarak henüz galibiyetle tanışamamıştı.

Hollanda basını, Fortuna Sittard'da teknik direktör Kevin Hofland'ın görevine son verilmesinde büyük patron olarak nitelediği Acun Ilıcalı'nın direkt olarak etkili olduğunu ve Sittard'da uzun dönemde bir Türk teknik adama da emanet edilebileceği vurgulandı.

Kevin Hofland'ın görevine son verilmesi hakkında açıklamalar yapan Işıtan Gün, "Son derece acı bir karar. Özellikle Kevin'i bu kadar uzun bir süredir tanıdığımızı ve birbirimize çok büyük saygı duyduğumuzu düşünürsek gerçekten çok acı bir karar. Kevin'in nitelikleri inkar edilemeyecek kadar önemli ancak futbolda bazen kulüplerin çıkarları doğrultusunda hareket etmek zorundasınız, bu nedenle duygular her zaman ikinci planda olmak zorunda" şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

 

 

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.