Acun kafaları karıştırdı! Murat ve Aslı...

Acun kafaları karıştırdı! Murat ve Aslı...

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, 2,5 yıllık ilişkilerini nisan ayında noktalayan Aslı Enver ve Murat Boz'un ayrılığı ile ilgili ilk kez konuştu.

Murat Boz ile Aslı Enver, 2.5 yıllık birlikteliklerini nisan ayında noktalamıştı. Aslı Enver kedisi Düşeş'i de yanına alarak evden ayrılmıştı. 

'BENCE BARIŞIRLAR' 

TV8'de yayınlanan Gel Konuşalım programında konuyla ilgili yorum yapan sunuculara mesaj atan Acun Ilıcalı, 'Bence barışırlar' yorumunu yaptı.

Dostlarının özel hayatlarına genelde yorum yapmayan Ilıcalı’nın mesajı kafa karıştırdı.

PİŞTİ OLDULAR 

Enver, 'Kavak Yelleri' dizisinden rol arkadaşları Didem İnselel ve Ceren Moray'la Kuruçeşme Marina Balık'ta yemek yedi.

İddiaya göre, Enver'in Instagram hesabından paylaştığı hikayeyi gören eski sevgilisi Murat Boz, kısa süre sonra mekanda boy gösterdi. Bir anda şarkıcıyı karşısında gören oyuncunun morali bozuldu ve arkadaşlarından müsaade isteyerek masadan kalktı.

BOZ'UN ADINI DUYUNCA CEVAP VERMEDİ

Kapıda bekleyen gazetecilerden kaçmak için telefonla konuşma taktiğini uygulayan Enver, valenin otomobilini geç getirmesi nedeniyle, soru yağmuruna tutuldu.

'İstanbullu Gelin'in yeni sezonu için heyecanlı olduğunu söyleyen oyuncu, Boz'un mekana gelmesiyle ilgili, 'Bu konuları konuşmak istemiyorum, teşekkür ederim' demekle yetindi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.