Acun, uyuşturucu kullanan Şeyma Subaşı'ndan kızını almak için özel jet yolladı!

Acun, uyuşturucu kullanan Şeyma Subaşı'ndan kızını almak için özel jet yolladı!

Katıldığı bir doğum günü partisinde uyuşturucu kullanan Şeyma Subaşı'na tepkiler yağarken, Acun Ilıcalı'nın ne yapacağı merak konusu olmuştu. Görüntüleri gören ve sinirden deliye dönen Ilıcalı, kızı Melisa'yı almak için özel jetini gönderdi.

Mısırlı sevgilisi Meedo ile barışan Şeyma Subaşı'nın geçtiğimiz cuma akşamı katıldığı özel bir partideki görüntüleri olay oldu.

İlk olarak sosyal medyada ortaya çıkan görüntüler hakkında bazı yayın organları, Subaşı'nın uyuşturucu kullandığını iddia etti.

Subaşı'nın daha önce de uyuşturucu kullandığına dair bazı iddialar ortaya atılmış ancak ünlü isim bu iddiaları yalanlamıştı.

 

ACUN ÖZEL JETİNİ GÖNDERDİ


Subaşı'nın görüntülerinin çıkmasının ardından Acun Ilıcalı da hemen devreye girdi. Ünlü yapımcı, kızı Melisa'yı annesinin yanından aldırmak adına özel jetini gönderdi.

 

PAYLAŞIMI OLDUKÇA İLGİNÇ


Görüntülerin sosyal medyada dolaştığı sırada Subaşı'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım da oldukça dikkat çekti. Subaşı paylaşımında, "Hiçbir çiçek başka bir yerde olmak için acele etmiyor. Hiçbir dalga vaktinden önce kıyıya doğru ilerlemez" gibi ifadeler kullandı.

 


 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.