Adnan Oktar kediciklerle dans ettiği görüntüleri nasıl savundu?

Adnan Oktar kediciklerle dans ettiği görüntüleri nasıl savundu?

Hakkında 870 yıl hapis cezası istenen Adnan Oktar ilk kez hakim karşısına çıktı. Oktar, “Eğlenen insanların da Müslüman olacağını göstermek istiyordum. Yoksa ben oynamaktan çok rahatsızım” dedi

Adnan Oktar Suç Örgütü’ne yönelik açılan davanın görülmesine dün başlandı. 167’si tutuklu 226 sanık hakkında açılan davanın ilk duruşması Silivri Ceza ve İnfaz Kurumu’ndaki duruşma salonunda yapıldı.

 

İstanbul 30’uncu Ağır Ceza Mahkemesi’nce görülen duruşmada savunmasını yapan tutuklu sanık Oktar, hakkındaki iddiaların tamamen boş olduğunu öne sürerek şöyle konuştu: “İngiliz derin devletinin yıllardan beri Türkiye’ye ve İslam alemine karşı oynadığı bir oyun var. Hükümeti yıkmaya çalışıyorlar. Ben de hükümeti ve bu ülkeyi çok sevdiğim, bu oyunu gördüğüm için beni ekarte etmeye çalışıyorlar. Ben tutuklandıktan sonra hükümete baskı arttı. Hükümet sahil ve iç kesimleri kaybetti. Bunlar aralarında psikolojik savaş uzmanlarının da olduğu 100 kişilik bir ekip tarafından hazırlandı. Milliyetçi bir insanım. Bu oyunu Türkiye’de yutacak kimse yok. DAEŞ, Taliban, FETÖ gibi örgütlere karşı çok aktif olduğum için beni yok etmeye çalıştılar.”

 

Çocuklara yönelik cinsel istismar iddialarını reddeden Oktar, yıllar sonra yönlendirmeyle bu çocukların ifade verdiğini, korkutulduklarını, kendisine iftira attırıldığını, baskı altında ifade verdiklerini, hiçbirine kızgın veya öfkeli olmadığını söyledi. Oktar’ın “Tutuklandığım gece dolar 5 liraya çıkarıldı” demesi üzerine mahkeme başkanı, “Nasıl bir gücünüz var ki, bunu düşünüyorsunuz?” diye sordu. Oktar, “Benim 320 kitabım var. Bununla 50-100 milyona ulaşıyorum” dedi.

 

"Oynamaktan rahatsızım"

 

Avukatların ardından Cumhuriyet savcısının sorularına geçildi. Savcının “A9 kanalında ‘Mehdi zaten mehdi olduğunu söylemez’ diyorsunuz, yayınlarınızda kendinizin mehdi olduğunu ima ediyorsunuz. Örgüt evlerinde karıncalarla konuştuğunuz, hava olaylarını değiştirebildiğinizle ilgili notlar ele geçirildi. Savunmanızda da tutuklandıktan sonra doların arttığını söylediniz. Bunları örgütü diri tutmak için mi söylüyorsunuz?” sorusuna sanık Oktar, şu şekilde cevap verdi: “Ben burada dürüst davranıyorum. Seyyidim. Peygamberin soyundan olduğum için bu normal. Bu benzerlik belki 100 insanda çıkabilir. Mehdi olsam sarık cübbeyle çıkardım. Eğlenen insanların da dekolteli hanımların da Müslüman olacağını göstermek istiyordum. Yoksa ben oynamaktan çok rahatsızım. Bazı gelenekçi Müslüman kardeşlerim bunu yanlış anladı.”

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.