Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir aşkı bitti

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir aşkı bitti

Mert Yazıcıoğlu'ndan ayrılan Afra Saraçoğlu'nun yakın arkadaşları Mert Ramazan Demir ile aşk yaşaması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ancak ünlü çiftten üzen haber geldi. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir aşkı bitti...

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdıkları Seyran ve Ferit karakterleri ile izleyicilerin gönlünde taht kuran Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu, bir süredir gizli saklı aşk yaşıyor ve haklarında çıkan aşk haberlerini yalanlıyordu.

Geçtiğimiz günlerde ünlü ikili çıktıkları tatilde dudak dudağa yakalanarak yakayı ele vermişlerdi. Dudak dudağa yakalanarak aşkları belgelenen ikiliden üzen haber geldi.

 

ŞOKE EDEN AYRILIK KARARI

 

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in ilişkisine nazar değdi. 2. Sayfa'nın haberine göre Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir aşkı bitti. Sette başlayan arkadaşlıkları bu yaz aşka dönüşen çift, kısa süren flörtün ardından ayrılık kararı aldı. Gerekçe olarak ise Mert Ramazan Demir'in Afra Saraçoğlu'nun aldattığı iddia edildi.

 

SOSYAL MEDYA BU HABERLE ÇALKALANDI


Ayrılık haberinin ardından sosyal medya yıkıldı. Ünlü çiftin ayrılık haberine sosyal medya kullanıcıları ''Alina, Umut evirgene sahip çık!'', ''Ben inanmıyorum ayrılmadilar bence'', ''Zaten reklamdi.. dizide bile daha samimi öpüsme sahnesi vardı''  şeklide yorumlar yapıldı.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.