Afrin paylaşımı yapan Nuri’ye büyük şok!

Afrin paylaşımı yapan Nuri’ye büyük şok!

Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund’da forma giyen Milli futbolcu Nuri Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı Afrin ile ilgili paylaşımının ardından büyük şok yaşadı. İşte ayrıntılar;

Milli futbolcu Nuri Şahin, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu’nun Afrin’de başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen askerlerimiz için paylaştığı mesaj Almanya’da olay oldu. Milli futbolcu paylaşımının ardından ağır hakaret ve küfürlere maruz kaldı.

Dortmund’un tecrübeli orta saha oyuncusu Nuri Şahin, Zeytin Dalı Operasyonu kapsamında Afrin'de şehit düşen askerlerimizin yakınlarına, Twitter üzerinden başsağlığı dileklerini ilettiği için, ırkçı Almanlar'ın ve terör örgütü PKK yandaşlarının hedefi oldu.

Borussia Dortmund'un formasını giyen Nuri Şahin'e karşı başlatılan alçak karalama kampanyası, Almanya'nın Türkiye düşmanlığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Şahin "Afrin'de hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar dilerim. Başımız sağ olsun, geride kalanlara Allah dayanma gücü versin" paylaşımıyla Zeytin Dalı harekatına destek oldu.

Bunu sindiremeyen teröristler ve Almanya'daki ırkçılar, Bundesliga'da başarıyla top koşturan Şahin'e hakaret dolu mesajlar yazdı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.