Ahmet Ağaoğlu isyan etti! ‘İçim acıyor’

Ahmet Ağaoğlu isyan etti! ‘İçim acıyor’

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu sonunda isyan etti. İşte flaş açıklamalar;

Bordo – Mavili takımın Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Okay Yokuşlu’nun 6 milyon Euro’ya transfer olmasına isyan etti ve ‘içim acıyor’ dedi.

Trabzonspor, yeni sezon öncesinde ekonomik açıdan ciddi sıkıntılar yaşayıp transfer adına zorlanırken, bir de elindeki Okay Yokuşlu gibi değerli futbolcuyu kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya...

Yıldız futbolcunun peşinde Rusya'dan Almanya'ya İngiltere'den İspanya'ya kadar birçok ekip takıldı. Ancak 24 yaşındaki oyuncu tercihini Celta Vigo'dan yana kullandı.

6 milyon Euro'luk maddenin büyük bir hata olduğunun altını çizen Ahmet Ağaoğlu, dönemin başkanı Muharrem Usta'yı da eleştirdi:

"HER ŞEYİ DENEDİK"

"Okay gibi yetenekli, patlama yapma ihtimali çok yüksek bir oyuncuyla yeni sözleşme yapıyorsunuz, üstelik 5 yıllık... Ancak sonra bu mukaveleye 6 milyon Euro'ya Avrupa'ya giderse serbest kalır maddesi ekliyorsunuz. Bu olacak bir iş değil. Madem memnunsunuz, oyuncudan umutlusunuz 6 milyon nedir! Okay'a madde koyacaksanız bu en az 10 milyon Euro olmalı. Kalması için çok savaştık, uğraştık. Maddeyi kaldırmayı teklif ettik, ücrette zam yaptık. Fakat oyuncu, ailesi ve menajeri buna sıcak bakmadı. Böyle bir yeteneği buluyorsunuz, alıyorsunuz, parlatıyorsunuz ve sonra elinizden olmayacak rakamlara uçup gidiyor. Okay'a kızmıyorum, üzgünüm sadece. Asıl kızgınlığım bu maddeyi koyanlara."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.