Ahmet Ağaoğlu’ndan zehir zemberek sözler

Ahmet Ağaoğlu’ndan zehir zemberek sözler

Galatasaray’ın Trabzonspor’u 3-1 yendiği maçın ardından Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu’ndan dikkat çeken açıklamalar geldi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 3-1 sona eren Galatasaray – Trabzonspor maçı sonrası maçın hakemi Ümit Öztürk hakkında sert ifadeler kullandı.

Ahmet Ağaoğlu’nun yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"Trabzonspor'un 17-18 yaşındaki gençlerinin katledilişini izledik. Yenileceksek, bırakın futbol oynayarak yenilelim. 
Dış müdahalelere hakkınız yok. Çanakkale'deki çocuklarımızın katledilmesi gibi 17-18 yaşındaki çocuklarımızın sahada katledilmesine hakkınız yok. Ya maçlarda İstiklal Marşı'nı okutmayalım ya da 17-18 yaşında hala lisede okuyan, bir yandan futbol oynayan çocuklara, bu sıkıntıları yaşatmayalım. 

Galatasaray'ı galibiyetinden dolayı kutlarım. Başımıza gelen ilk olay bu değil. Çanakkale'den bu yana mücadele aynı ama sadece düşman değişti. 

Türk futbolu böyle ilerlemez. Allah bize haram değil tek gol, değil tek puan, tek vuruş bile nasip etmesin. Yönetici olarak çocukların yüzüne bakamıyoruz, çünkü yönetici olarak haklarını koruyamadığımızı düşünüyorlar.

Konuşuyorsunuz, ceza veriyorlar. Biz haram tek puan istemiyoruz, hakkımızı istiyoruz. Hakkımız çalındı, hakkımız olan çalınmadı. O düdük asılmasın, o düdük adaletli çalsın. 

Teknoloji size pozisyonları gösteriyor ama kararı verene yine bir insan. Neye gör var, neye göre yok? Ben anlamış değilim. Galatasaray'a daha farklı da yenilebilirdik ama bırakın futbolcuların mücadelesi sonucu belirlesin.” 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.