Ahmet Kural'a şok karar: 5 yıla kadar hapis cezası

Ahmet Kural'a şok karar: 5 yıla kadar hapis cezası

Sanatçı Sıla Gençoğlu'nu darp ettiği gerekçesiyle yeniden yargılanan Ahmet Kural'ın 5 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

 

Şarkıcı Sıla'yı darp ettiği gerekçesiyle 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılan oyuncu Ahmet Kural'ın yeniden yargılanmasına başlandı.

HAKARET,TEHDİT VE BASİT YARALAMA

 

Duruşmada cumhuriyet savcısı mütalaasını açıkladı. Cumhuriyet savcısı Kural'ın 'hakaret', 'tehdit' ve 'basit yaralama' suçlarından 1 yıl 1 aydan 5 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti.

'SENİ ÖLDÜRÜRÜM'

Duruşmada tanık olarak dinlenen Ezgi Sude Tala, olay günü sabaha karşı 4-5 sıralarında pencere kenarında arkadaşları ile oturduğunu söyleyerek “Bağırma sesi duyduk hakaret küfür. ‘Onu ve seni öldürürüm’ şeklinde çok net şekilde duydum. Sıla’nın ‘Ahmet lütfen yapma’ dediğini duydum. Vurma sesi duydum. Bunlar 15-20 dakika sürdü. Sesler kesilince biz hiçbir şey yapmadık. Evde uyuyan kişiler vardı ve korktum o yüzden polise haber vermedim. Olay ortaya çıkınca menajerine ulaştık onlar da mahkemeye gidip tanıklık yapmamızı söyledi” şeklinde konuştu.

Tanık beyanının ardından konuşan Sıla’nın avukatı Rezan Epözdemir “Tanık hem tehdidi hem de hakareti çok net şekilde duyduğunu söyledi. İddialarımızı doğruladı. Olayın yaşandığı yerde keşif yapılsın denilmiş ama aynı hava koşullarının yeniden sağlanması, duyma duyusunun subjektif olması ve maliklerin değişmesi nedeniyle fiilen imkansızdır” dedi.

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.