Airbus gitti, 333 geldi

Airbus gitti, 333 geldi

Gökçek, 2009 seçimleri öncesi Airbus uçağı şeklinde dev otel yapacaktı. Şimdi, ise 333 metrelik dev otel yapacağını açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, her yerel seçim öncesi olduğu gibi yeni projelerini açıkladı. Gökçek, 2009 seçimleri öncesi de benzer projeler açıklamış, ancak büyük bölümünü gerçekleştirememişti.


Gökçek, geçen seçimler öncesi Ankara'ya 50'şer metrelik heykeller yapılacağını, 'Kumaş' hayvanat bahçesi oluşturacağını, dünyanın en büyük bayrak direğini dikeceğini söylemişti. Bütün hayvanların kumaştan ya da peluştan yapılmış maketlerinin bulunduğu 30 bin metrekarelik orman alanı kuracağını maketlerin ses çıkaracağını anlatmıştı. 

''Hıdırlıktepe'de dev otel yaptıracağız. Otelin üstüne de Airbus uçağı maketini koyacağız. Gece aydınlatılacağı için çok cazip olacak'' diyen Gökçek, 10 müze kuracağını kıyafet, halı ve kap kacak müzeleri olacağını, Esenboğa yolunun sol tarafına heykeller dikip geceleri aydınlatacağını, Gölbaşı'nda ise kuş adası kuracağını açıklamıştı.

Gökçek, bu seçim öncesi de yine vaadlerini sıraladı. 11 kilometrelik dev kanal ile etrafında villalar yapılacağını söyledi. 15 yıldır bitmeyen metro hatlarının yapımını hükümete devreden Gökçek, havaalanına kadar yeni metro hattı yapacağını açıkladı. Kızılay Dikmen, Mamak gibi bölgelerde teleferik kurulacağını, 333 metre yüksekliğinde Avrupa'nın en yüksek otel ve iş yeri binası yapılacağını savundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.