Ak Parti’de şok istifa: Belediye Başkanı partiden ayrıldı

Ak Parti’de şok istifa: Belediye Başkanı partiden ayrıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde yerel seçimler öncesi çok konuşulacak bir istifa haberi geldi.

Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlere 70 gün kala Adalet ve Kalkınma Partisi’nde istifa depremi yaşandı. AK Partili Belediye Başkanı Hüseyin Uysal istifa ettiğini açıkladı.

Zonguldak Ereğli İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Uysal bir basın toplantısı düzenledi ve Erdoğan’ın Genel Başkanlığı’nı yaptığı AK Parti'den istifa ettiğini duyurdu.

Partiden ayrılmak zorunda bırakıldığını ifade eden Başkan Uysal, “Ne mutlu ki bana 5 yıl önce iyi insan, 5 yıl sonra bugün dürüst, çalışkan, çalmadı çok şey yaptı, her şeye rağmen yaptı ama anlatamadı diyorlar” diye konuştu.

BAŞKAN UYSAL: KOPARTILDIM

‘Buranın bir evladı olarak neler yaptığımı, nasıl yaptığımı, niçin yaptığımı nelere önem verdiğimi nelerle mücadele ettiğimi anlayın, anlamaya çalışın, anlatın’ diyen Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “Eğitim, kutsallığımız, geleceğimiz halkımız mı demişim yoksa benim, ailemin, siyasi geleceğim, rantım mı demişim. 2013 yılında aday adayı olarak katıldığım AK Parti’den bugün istifa ediyorum. Biliniz ki, ayrılmak zorunda bırakıldım, kopartıldım” açıklamasında bulundu.

uysal-001.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.