AKP İzmir Konak'a sürpriz aday

AKP İzmir Konak'a sürpriz aday

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun danışmanı iken AK Parti'den Milletvekili seçilen İlknur Denizli, Konak Belediye Başkan adayı olarak gösterildi.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, partinin ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Yıldırım, Konak’ta ise büyük bir sürpriz yaparak AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli’yi aday gösterdi.



GÜÇLÜ KAMPANYA ÇALIŞMASI

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun danışmanı iken AK Parti'den Milletvekili seçilen İlknur Denizli, vekilliği süresince Kocaoğlu'na karşı çok sert muhalefeti ile dikkatleri üzerine çekmiş, hatta Büyükşehir'den aday gösterileceği bile konuşulmuştu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Manisa programını takip ederken ayağı kırılan Denizli, Büyükşehir Adayı ilan edilen Bakan Binali Yıldırım’ı Yarımada çıkarması sırasında yalnız bırakmayarak koltuk değnekleri ve astronot botlarıyla sahalara geri dönmüştü.

Denizli, Balçova Kaya Termal Otel'de bugünkü aday açıklama toplantısına da yine koltuk değnekleri ve astronot botlarıyla geldi. Oldukça neşeli olduğu görülen Denizli, Konak'tan adaylığı açıklandıktan sonra da hayli neşeliydi. AK Parti'de vekil adaylar arasına giren Denizli, AK Parti olarak Konak’ı kazanmak için ellerinden gelen her türlü mücadeleyi vereceklerini söyledi. Denizli, “Güçlü bir kampanya çalışması yapacağız. Konak'ı ve Konak seçmenini zaten yakından tanıyorum. Benimle olan diyalogları en üst seviyede. Bu kez vekil olarak değil, başkan adayları olarak onların yanında olacağım. AK Parti olarak 30 Mart'a kadar emin adımlarla ilerleyerek, Konak ilçemizi kazanacağız” dedi.

milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.